Lær esperanto med Drops App.

Har du lyst til at udvide dit ordforråd på esperanto?

Drops er en gratis app.

Du kan med Drops lære mere end 2500 ord på esperanto.
Hvert ord falder ned som dråber (deraf navnet).
Du ser ordet på dansk (kun én gang – så hold godt øje) og derefter på esperanto.
Derefter kommer der små opgaver hvor du f.eks. matcher billeder og ord.


I den gratis version er der et par begrænsninger, samt reklamer (mest for at sælge Appen). Det er dog til at leve med og fordelen ved den gratis version er at man ikke overbruger den og at man ikke hopper rundt i rækkefølgen. Der er nemlig kun et vist antal Drops pr. dag og man følger en bestemt rute.
Hvis du ønsker købe-versionen, så er det et godt trick at bruge den
gratis version et par uger, for så kommer der ofte et bedre tilbud på købe-versionen.

Drops findes til Apple og Android. Desværre er Apple-versionen ikke helt så gennemarbejdet endnu og nogle af de danske ord virker som maskinoversættelser.

Du kan vælge mellem Drops, som kun lærer dig Esperanto eller en version med alle deres sprog (hvis du også lærer andre sprog).

Esperanto-version til Apple og Android.

Fuld version med alle sprog til Apple og Android. OBS: På begge hjemmesider skriver de intet om at man kan lære ord fra mere end 45 sprog i den fulde version, da det muligvis “sælger” bedre kun at nævne populære sprog som engelsk og tysk…? Men, jeg har testet App’en et stykke tid og lærte f.eks. farver på Vietnamesisk og madvarer på Russisk.

Der kommer også en særlig version til børn. Den hedder Droplets, men er ikke helt gennemarbejdet og endnu ikke på esperanto.